British Asset

Po-Pá: 9.00-17.00

support@baoperations.com

support@baoperations.com

Zásady ochrany osobních údajů

Tyto zásady ochrany osobních údajů byly naposledy aktualizovány 1. ledna 2022

Jsme potěšeni, že využíváte našich služeb. Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek či newsletterů, účastníkem našich webinářů nebo i „jen“ návštěvníkem našich webů, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Provozovatelem osobních údajů je společnost British Asset International Limited, se sídlem Ajeltake Road, Ajeltake Island, Majuro, Marshall Island, ID No. 91299, která provozuje webové stránky britishasset.com.  Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

Jak nás můžete kontaktovat?

O návštěvníky našich webů pečujeme s velkou pečlivostí. Pokud budete mít jakékoliv otázky či připomínky, kontaktujte naši zákaznickou podporu na e-mailové adrese: support(zavináč)britishasset(tečka).com

Prohlašujeme

Prohlašujeme, že jako správce vašich osobních údajů splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

  • budeme zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
  • plníme dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,
  • umožníme vám a budeme vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

Rozsah osobních údajů a účel zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

Organizace webinářů
Vaši e-mailovou adresu a případně i telefonní číslo nezbytně potřebujeme k zajištění organizace našich webinářů a poskytnutí přístupu k naším elektronickým produktům a službám.

Organizace osobních pobytových rozvojových programů

Vaši e-mailovou adresu a případně i telefonní číslo, adresu, osobní data nezbytně potřebujeme k zajištění organizace osobního pobytového rozvojového programu a poskytnutí přístupu k naším instrukcím a službám.

Poskytování služeb a plnění smlouvy
Vaše osobní údaje v rozsahu: fakturační údaje, e-mail, telefon, případně korespondenční adresu nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy (např. zaslání přístupů do online kurzu, dodání knihy či jiného zboží).

Vedení účetnictví
Pokud si objednáte některý produkt či službu z naší nabídky, potřebujeme vaše osobní údaje – zejména kontaktní údaje (jméno, příjmení, adresa, email, telefonní číslo), účetní a platební údaje (IČO, DIČ, číslo platební karty, číslo účtu). Tedy fakturační údaje, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Přímý marketing skrz e-mail
Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, jaké stránky na našem webu navštívíte a na co klikáte v e-mailu, a kdy e-maily nejčastěji otevíráte, využíváme za účelem přímého marketingu – zasílání a zobrazování obchodních sdělení. Pokud si objednáte některý z našich webinářů, PDF souborů, MP3 či video tréninků (ať placených nebo zdarma), pobytových rozvojových programů v našich centrech osobního rozvoje po celém světe, vnímáme oprávněný zájem posílat vám newslettery s tématikou osobního rozvoje v různých oblastech života (vztahy, práce, podnikání, peníze, rodičovství, zdraví, spiritualita, finanční gramotnost, ozdravné procesy, mentální návyky, celostní přístup k životu a témata životního stylu). Budeme to dělat maximálně po dobu 5 let od přihlášení.

Pokud zakoupíte některý z našich produktů či služeb jako váženému zákazníkovi vám budeme newsletters tématikou osobního rozvoje na základě oprávněného zájmu správce zasílat po dobu 5 let.

V obou případech se můžete ze zasílání newsletterů kdykoliv odhlásit tlačítkem “odhlásit se“  v patičce každého našeho e-mailu.

Přímý marketing skrz SMS zprávy
Pokud nám zadáte své telefonní číslo na jednom z našich webů, vnímáme oprávněný zájem o zaslání např. upozornění na konaný webinář, nebo na blížící se expiraci akční nabídky, a proto vám pošleme sms zprávu. Můžete se od nich kdykoliv odhlásit zasláním odpovědi na stejné číslo, ze kterého sms dorazila, s odpovědí „STOP“.

Přímý marketing skrz telefonický hovor

Pokud nám zadáte své telefonní číslo na některém z našich webů, vnímáme oprávněný zájem, že vás telefonicky kontaktujeme, jak se vám líbil webinář, online workshop, jak jste spokojeni s našimi produkty a službami a případným doporučením, jaké můžete udělat další kroky.

Přímý marketing skrz Facebook reklamu
Pokud navštívíte náš web, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně využít toto info pro remarketing a lepší cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálně 1 roku od návštěvy webu. Pokud si nepřejete naše reklamy na Facebooku vidět, můžete zobrazování našich reklam zrušit přímo na Facebooku prostřednictvím tohoto návodu, popř. vypnout cookies v prohlížeči, nebo změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro reklamy. Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.

Přímý marketing skrz Facebook messenger
Pokud kontaktujete na naši Facebook stránku prostřednictvím služby Messenger, vnímáme oprávněný zájem posílat vám zprávy s tématikou související s obsahem našich webů. Budeme to dělat po dobu maximálně 5 let od posledního kontaktu. Od zasílání zpráv se můžete samozřejmě kdykoliv odhlásit, stačí pokud odepíšete slovo „stop“ a další zprávičky vám na Messenger od nás chodit nebudou.

Pokud narazíme na zajímavou tvorbu někoho dalšího, rádi vám jeho práci v e-mailu doporučím. V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte a přicházíte-li díky některému z našich affiliate partnerů. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu, affiliate a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Pokud navštívíte náš web a máte zpracování cookies povoleno ve svém prohlížeči, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně na základě toho zlepšit cílení a relevanci našich Facebookových reklam, a to po dobu maximálně 1 roku od vaší poslední návštěvy webu. Pokud si nepřejete naše reklamy na Facebooku vidět,  můžete zobrazování našich reklam zrušit přímo na Facebooku prostřednictvím tohoto návodu, popř. vypnout cookies v prohlížeči, nebo změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro reklamy. Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Koho využíváme pro zpracování cookies?

Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Předávání osobních údajů třetím stranám

K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů.

Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami a nepotřebujeme k nim 3. strany. Některá data však sdílíme se třetími stranami.

Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Vaše data sdílíme :

  • S lektory: Údaje, které o vás máme (kromě vaší e -mailové adresy), sdílíme s instruktory nebo asistenty vyučujícího či osobním lektorem (pobytový program) ohledně vzdělávacího obsahu, ke kterému přistupujete nebo o něj žádáte informace, aby mohli vylepšit svůj obsah pro vás a další studenty. Tato data mohou zahrnovat například vaše město, zemi, jazyk prohlížeče, operační systém, nastavení zařízení, web, který vás do britishasset.com přivedl, a vaše aktivity v britishasset.com. Pokud o vás shromažďujeme další údaje (jako je věk nebo pohlaví), můžeme je také sdílet. Vaši e -mailovou adresu ve výjimečných případech můžeme sdílet s instruktory nebo asistenty.
  • S dalšími studenty a instruktory: V závislosti na vašem nastavení může být váš sdílený obsah a data profilu veřejně viditelná, a to i ostatním studentům a instruktorům. Pokud položíte otázku instruktorovi nebo asistentovi pedagoga, vaše informace (včetně vašeho jména) mohou být také veřejně přístupné. Jedná se zejména o komentáře k lekcím, pobytům a jiným službám.
  • S poskytovateli služeb, dodavateli a zástupci: Vaše data sdílíme se společnostmi třetích stran, které naším jménem zajišťují služby, jako je zpracování plateb, prevence podvodů a zneužití, analýza dat, marketingové a reklamní služby (včetně retargetované reklamy), e-mail a hosting služeb a zákaznických služeb a podpory. Tito poskytovatelé služeb mohou přistupovat k vašim osobním údajům a jsou povinni je používat pouze tak, jak nařídíme, abychom mohli poskytovat naši požadovanou službu.
  • S pověřenými společnostmi autorem: Vaše data můžeme sdílet v rámci naší firemní rodiny společností, které jsou spojeny společným vlastnictvím nebo kontrolou, aby nám umožnily nebo podpořily poskytování služeb.
  • S obchodními partnery: Máme dohody s jinými webovými stránkami a platformami o distribuci našich Služeb a zvýšení návštěvnosti britishasset.com. Se specializovanými centry osobního rozvoje po celém světe. V závislosti na vaší volbě služby určené lokalitou můžeme vaše data sdílet s těmito partnery.
  • Správa propagačních akcí a průzkumů: Vaše údaje můžeme sdílet podle potřeby za účelem správy, uvádění na trh nebo sponzorování propagačních akcí a průzkumů, kterých se rozhodnete účastnit, jak to vyžadují platné zákony (například poskytnout seznam vítězů nebo provést požadovaná podání) nebo v souladu s s pravidly propagace nebo průzkumu.
  • Pro reklamu: Pokud se v budoucnu rozhodneme použít model příjmů podporovaný reklamou, můžeme použít a sdílet určité údaje o systému a údaje o využití s inzerenty a sítěmi třetích stran, abychom mezi našimi uživateli zobrazovali obecné demografické údaje a informace o preferencích. Můžeme také povolit inzerentům shromažďovat systémová data prostřednictvím nástrojů pro sběr dat (jak je podrobně popsáno v části 2.1), používat tato data k tomu, aby vám nabízela cílené zobrazování reklam za účelem přizpůsobení vašeho uživatelského prostředí (prostřednictvím behaviorální reklamy) a provádět webovou analýzu. Inzerenti s námi mohou také sdílet údaje, které o vás shromažďují. Chcete -li se dozvědět více nebo se odhlásit z  reklamy zúčastněných reklamních sítí – kontaktujte nás.  Pokud se odhlásíte, budou se nadále zobrazovat obecné reklamy.
  • Pro bezpečnost a dodržování zákonů: Vaše údaje můžeme zpřístupnit třetím stranám, pokud (podle svého výhradního uvážení) v dobré víře přesvědčíme, že zveřejnění je:
    • Povolené nebo vyžadované zákonem;
    • Požadováno jako součást soudního, vládního nebo právního vyšetřování, příkazu nebo řízení;
    • Přiměřeně nutné jako součást platného předvolání, zatykače nebo jiné právně platné žádosti;
    • Přiměřeně nutné k prosazení našich Podmínek používání, Zásad ochrany osobních údajů a dalších zákonných dohod;
    • Vyžadováno k detekci, prevenci nebo řešení podvodů, zneužívání, zneužívání, potenciálních porušení zákona (nebo pravidel nebo předpisů) nebo bezpečnostních nebo technických problémů; nebo
    • Podle našeho uvážení přiměřeně nutné k ochraně před bezprostředním poškozením práv, majetku nebo bezpečnosti společnosti  našich uživatelů, zaměstnanců, veřejnosti nebo našich služeb.
    • Můžeme také sdělit údaje o vás našim auditorům a právním poradcům, abychom mohli posoudit naše povinnosti a práva týkající se zveřejňování podle těchto zásad ochrany osobních údajů.
  • Poskytovatelé hostingu a serverových služeb a webové stránky
  • Analytické nástroje
  • Google Analytics – statistiky návštěvnosti webu
    Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Marketing a zákaznická podpora

  • MailChimp– nástroj pro hromadnou rozesílku emailů
    The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA
  • ManyChat– komunikace přes FB messenger
    ManyChat, INC.220 Golden Oak Dr, Portola Valley, CA, 94028, USA.
  • Facebook pixel
    Facebook Ireland Ltd, 4 Grand canal square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F
  • Zabezpečená platební brána (při platbě kreditní kartou nebo online bankovním převodem) Paylike.io, P.O. Pedersensvej 14, Aarhus, Denmark,
  • Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě budeme na zpracovatele klást při výběru minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byli naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Předávání dat mimo EU

Abychom vám mohli poskytovat služby, musíme vaše údaje přenést do USA a tam je zpracovat. Návštěvou nebo používáním našich Služeb souhlasíte s ukládáním vašich dat na serverech umístěných ve Spojených státech. Přesto zachováváme a respektujeme odpovídající úroveň ochrany dat na základě rozhodnutí Evropské komise.

Uznáváme zájmy dětí na ochraně osobních údajů a vybízíme rodiče a zákonné zástupce, aby se aktivně podíleli na online aktivitách a zájmech svých dětí. Osoby mladší 18 let, ale v požadovaném věku pro souhlas s používáním online služeb, kde žijí (například 13 v USA nebo 16 v Irsku), si nemusí založit účet, ale mohou mít rodiče nebo zákonného zástupce, který otevře zákaznický účet či objednaná příslušnou službu.  Osoby mladší, než požadovaný věk pro souhlas s používáním online služeb nesmí Služby používat. Pokud zjistíme, že jsme shromáždili osobní údaje od dítěte mladšího věku, podnikneme přiměřené kroky k jejich odstranění.

Pokud se rodiče domnívají, že společnost mohla shromáždit osobní údaje od dítěte mladšího věku, mohou podat žádost o jejich odstranění na privacy@britishasset.com

Vaše práva v souvislosti ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: support(zavináč)britishasset(tečka)com.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud vznesete námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost
Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup – jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu. Odhlásit se můžete prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každém e-mailu.

Mlčenlivost

Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci, spolupracovníci a zpracovatelé, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

 V případě jakékoliv změny našich zásad zpracování osobních údajů, bude nové znění těchto zásad uvedeno na adrese https://britishasset.com/gdpr. Podívejte se na tuto stránku v libovolný čas, kdy chcete vidět aktuální znění našich zásad zpracování osobních údajů.

Děkujeme za vaši důvěru! Ať se daří!